START STÄMNING SERVICE RENOVERING KONSERTTJÄNST FÖRSÄLJ./UTHYR. TILLBEHÖR FAQ
 
Service      
Service
Serviceförslag
Steinway service
 
Steinway service
Förvalta er investering
  Steinwayflygel
Steinways instrument räknas tillsammans med t.ex. Rolex ur vara en av de varor som håller sitt värde bäst. En Steinway-flygel som 1960 köptes för 30 000 kr kan idag säljas för ca: 250 000 kr. Anledningen är att instrumentet byggts med stor omsorg och av materialer med alla högsta kvalitet för att kunna uppfylla de högst ställda anspråk. För att din Steinway skall bevara sitt värde och dess klangliga kapacitet ställs det lika stora krav på din tekniker och stämmare som utför den regelbundna servicen.

Kvalificerad service
 
Steinway Academy
Om du anlitar Smålands Klaververkstad kommer din Steinway att vara i goda händer. Vi vet hur man skall sköta den på det bästa sätt, och utför inga arbeten som på något sätt kan inverka negativt på dess klangliga, speltekniska och ekonomiska värde. Ett gediget hantverkskunnande, stor erfarenhet av Steinway instrument och utbildning på Steinways fabrik i Hamburg garanterar detta.

Original reservdelar
  Steinway originaldelar
Allt material som används i en Steinway genomgår stränga kontroller när det anländer till fabriken. Endast de delar som uppfyller kraven kommer in i produktionen. Genom att alltid använda originaldelar vet du att din Steinway förmår att prestera sitt yttersta och att den behåller sitt värde i framtiden.

Om du vill veta mer... kontakta oss! Vi hjälper dig alltid för ditt instrumets bästa!
 
   
Opera browser
Snabbare, säkrare, bättre!
 
 
Skriv ut Skicka länk

 
Smålands Klaververkstad · Ekhorva gård · S-360 70 Åseda · Sverige · 0474 - 500 32 · info@klaververkstaden.se

Copyright © - Smålands Klaververkstad 2002